Pavlaka  180 g

Sütaş Pavlaka 180g

Peshat e Produkteve


Sütaş Pavlaka e cila është një shtesë e çmuar për çdo vakt, çdo recetë, madje edhe një fetë bukë me shijen e saj të parezistueshme dhe konsistencën intensive që vjen nga kremi i qumështit 100% i freskët dhe 47 vjet mjeshtëri dhe ekspertizë e Sütaş, kontribuon në ushqime të shijshme për familjen tuaj dhe mysafirët tuaj.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Energjia dhe vlerat mesatare ushqyese në 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)185 / 773
Yndyrë qumështi (g)18,0
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)12,0
Karbohidrate (g)3,0
Prej ti cilët sheqera (g)3,0
Proteina (g)2,7
Natrium (g)0,1

Energji dhe Vlera Ushqyese

Energjia dhe vlerat mesatare ushqyese në 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)185 / 773
Yndyrë qumështi (g)18,0
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)12,0
Karbohidrate (g)3,0
Prej ti cilët sheqera (g)3,0
Proteina (g)2,7
Natrium (g)0,1