Sütaş Djathi Trekëndor  16x12,5 g

Sütaş Djathi Trekëndor 16x12,5 gr

Peshat e Produkteve


Djathi i përpunuar trekëndor Sütaş është shumë i rëndësishëm për mëngjes si dhe për kohërat mes vakteve.

Konsistenca e tij e përkryer dhe shija e tij e butë sjell kënaqësi te secili. Paketimi i përshtatshëm e bën të përkryer edhe për fëmijët edhe për të rriturit, në udhëtim, në shkollë, në zyrë.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)190 / 790
Yndyrë qumështi (g)14
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)9,1
Karbohidrate (g)3
Prej ti cilët sheqera (g) 3
Proteina (g)13
Natrium (g)1,1
Kalcium (mg)500

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)190 / 790
Yndyrë qumështi (g)14
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)9,1
Karbohidrate (g)3
Prej ti cilët sheqera (g) 3
Proteina (g)13
Natrium (g)1,1
Kalcium (mg)500

Llojet Tona Tjera Të Djathit