Sütaş Paket Gjalpë  250 g

Sütaş Paket Gjalpë - 250 gr

Peshat e Produkteve


Gjalpi Sütaş i cili i shton shije, përfitim dhe kënaqësi çdo vakti, çdo recete, madje edhe një fetë buke me shijen, aromën dhe vlerat ushqyese që vijnë nga qumështi i freskët 100% natyral, kontribuon në një dietë të shëndetshme për ju dhe për familjen tuaj.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)741 / 3046
Yndyrë qumështi (g)82,0
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)53,3
Karbohidrate (g)0,4
Prej ti cilët sheqera (g)* 0,4
Proteina (g)0,3
Natrium (g)0,0

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)741 / 3046
Yndyrë qumështi (g)82,0
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)53,3
Karbohidrate (g)0,4
Prej ti cilët sheqera (g)* 0,4
Proteina (g)0,3
Natrium (g)0,0