Sütaş Djathi Mozzarella  2 kg

Sütaş Djathi Mozzarella 2 kg

Peshat e Produkteve


Djathi Sütaş Mozarella rrit shijen e picave. Gjithmonë e siguron shijen dhe cilësinë e pritur me aftësinë e tij ideal të shtrirjes dhe performancën e mbajtjes së materialit, karamelizimi pa djegie dhe ndarje të yndyrës. Falë formë së tij dhe recetës së veçantë, mund të rendohet dhe të përdoret lehtë.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)290 / 1205
Yndyrë qumështi (g)22
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)14
Karbohidrate (g)1
Prej ti cilët sheqera (g) 1
Proteina (g)22
Natrium (g)1,4
Kalcium (mg)700

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)290 / 1205
Yndyrë qumështi (g)22
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)14
Karbohidrate (g)1
Prej ti cilët sheqera (g) 1
Proteina (g)22
Natrium (g)1,4
Kalcium (mg)700

Llojet Tona Tjera Të Djathit