Sütaş Djathi për Sanduç  110 g

Sütaş Djathi për Sanduç 110 gr

Peshat e Produkteve


Sütaş ju prezanton djathin për tostë, një kombinim i përkryer për sanduiç të nxehtë dhe të ftohtë.

Djathi Sütaş për tostë shton shijen e sanduiçëve të nxehtë dhe të ftohtë me tekstruën e tij të butë pa shkrirje dhe është shumë praktik me pjesët të cilat ndahen lehtë.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)338 / 1402
Yndyrë qumështi (g)28
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)18,2
Karbohidrate (g)1,5
Prej ti cilët sheqera (g) 1,5
Proteina (g)20
Natrium (g)2
Kalcium (mg)540

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)338 / 1402
Yndyrë qumështi (g)28
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)18,2
Karbohidrate (g)1,5
Prej ti cilët sheqera (g) 1,5
Proteina (g)20
Natrium (g)2
Kalcium (mg)540

Llojet Tona Tjera Të Djathit