Sütaş Süzme  500 g

Sütaş Süzme 500 gr

Peshat e Produkteve


Sütaş Süzme është një djath i ri me shije të veçantë i cili tërheq secilin, fëmijë e të rritur.

Ofron materie ushqyese me pjesë më të mira përbërëse 100 % natyrore të bylmetit dhe me teknikën superiore të prodhimit të njohur si ultra filtrim e cila përdoret për vlerë më të lartë ushqyese me të gjithë proteinat e mundshme, kalcium dhe minerale të tjera të cilat gjenden në qumësht.

Po ashtu e bën jetën tuaj më të lehtë me përdorimin e tij të gjerë dhe teksturën e veçantë që mundëson prerjen dhe ndarjen më të lehtë në pjesë. Gjellave u jep shije në të gjitha rastet. Mund ta përdoni për të lyer bukën në mëngjes, të përdorni në sallatë, në pasta dhe në gjella të tjera nga të gjithë menutë kreative për drektë dhe darkë, të cilat do t'i shijoni

Djathin Sütaş Süzmem mund ta gjeni edhe në pako prej 250 g dhe 500 g.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)218 / 904
Yndyrë qumështi (g)18
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)11,7
Karbohidrate (g)3
Prej ti cilët sheqera (g) 3
Proteina (g)11
Natrium (g)1,8
Kalcium (mg)340

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)218 / 904
Yndyrë qumështi (g)18
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)11,7
Karbohidrate (g)3
Prej ti cilët sheqera (g) 3
Proteina (g)11
Natrium (g)1,8
Kalcium (mg)340

Llojet Tona Tjera Të Djathit