test1

Shije Natyrale Nga Sütaş...

Sütaş Qumështi

Qumështin më të mirë...

100% natyral, i shijshëm dhe ushqyes.

Llojet

Sütaş Kos

Kosi Sütaş, është kos i vërtetë sepse ka një shije të pa-rezistueshme, falë përbërjes së tij intense dhe përqindjes së pasur të yndyrës së qumështit (4%). Kosi i vërtetë Sütaş është 100% natyral dhe prodhohet nga qumështi i freskët maqedonas.

Llojet

Sütaş Ayran

Sütaş Ayran, është dhalli më i preferuar në Turqi.

Sütaş Ayran plotëson mineralet që humbet trupi ynë dhe mundëson rifreskim natyral.

Llojet

Sütaş Djathë

Djathi Sütaş ka shumë varietete të përshtatshme për shije. Të gjitha 100% natyrale, të gjitha me cilësi Sütaş…

Llojet

Sütaş Pavlaka

Gjithçka është më e shijshme me Sütaş Pavlaka!

Llojet

Sütaş Gjalpë

Shijoni vaktet tuaja me gjalpë Sütaş!

Llojet
Qumështi
Kos
Ayran
Djathë
Pavlaka
Gjalpë
Qumështi
Kos
Ayran
Djathë
Pavlaka
Gjalpë