Sütaş Qumështi me Çokollatë  1000 ml

Sütaş Qumështi me Çokollatë 1000 ml

Peshat e Produkteve


Me Qumështin me Çokollatë Sütaş argëtimi është kudo!

Qumështi me Ҫokollatë Sütaş

Mëngjesi bëhet edhe më argëtues veçanërisht për femijët me qumështin me çokollatë Sütaş! Qumështi me çokollatë krijon rutinën e konsumimit të qumështit edhe për fëmijët. Shija fantastike e çokollatës kënaq në maksimum edhe konsumatorët më kërkues – fëmijët.

Qumështi me çokollatë Sütaş prodhohet me çokollatë të vërtetë dhe qumësht natyral. Ai nuk përmban përbërës shtesë. Është një burim i rëndësishëm i proteinave dhe kalçiumit, duke sjellë të gjitha përfitimet shëndetësore nga qumështi tek fëmijët së bashku me shijen dhe vlerat ushqyese.

Përbërësit

Përmbajtja: Qumësht lope i homogjenizuar dhe i pasterizuar, sheqer tavoline, kakao , çokollatë (0,1%), trashës (karragjenë), aromatizues natyral i vaniljes dhe kakaos, Vitamina D. Përmban të paktën 1% yndyrë qumështi. Përmban 4,5% sheqer të shtuar.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlerat mesatare ushqyese (për 100 ml)
Eneregji (Kcal/KJ)255 / 60
Yndyrë Qumështi (g)1,0
Yndyra e ngopur (g)0,7
Karbohidrate (g)9,5
Sheqer (g)9,4
Proteina (g)2,9
Krip (g)0,1
Kalcium (mg)88
Vitamina D3 (µg)0,8

*200 ml furnizon 26% të nevojës ditore për kalcium. Plotëson 15% të nevojës ditore të vitaminit D

Përmbajtja: Qumësht lope i homogjenizuar dhe i pasterizuar, sheqer tavoline, kakao , çokollatë (0,1%), trashës (karragjenë), aromatizues natyral i vaniljes dhe kakaos, Vitamina D. Përmban të paktën 1% yndyrë qumështi. Përmban 4,5% sheqer të shtuar.

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlerat mesatare ushqyese (për 100 ml)
Eneregji (Kcal/KJ)255 / 60
Yndyrë Qumështi (g)1,0
Yndyra e ngopur (g)0,7
Karbohidrate (g)9,5
Sheqer (g)9,4
Proteina (g)2,9
Krip (g)0,1
Kalcium (mg)88
Vitamina D3 (µg)0,8

*200 ml furnizon 26% të nevojës ditore për kalcium. Plotëson 15% të nevojës ditore të vitaminit D

Llojet Tona Tjera Të Qumështit