Sütaş Ayran  1 L

Sütaş Ayran 1 Lt

Sütaş Ayran, është dhalli më i preferuar në Turqi.

Sütaş Ayran plotëson mineralet që humbet trupi ynë dhe mundëson rifreskim natyral. Që ju të shijoni dhallin me të dashurit tuaj, ne ju ofrojmë Sütaş Ayran në shishe 1L, 1,5L, 2L dhe 2,5L!

Përbërësit

Kos, ujë, kripë. Një gotë (250 ml) llogaritet për 25% e dozës ditore të rekomanduar të kalçiumit.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Energji dhe informacion mbi vlerat ushqyese 100 ml
Energji (Kcal/KJ)32 / 135
Yndyrna (g)1,8
Yndyrna të ngopura (g)1,2
Karbohidrate (g)2,0
Sheqer (g)2,0
Proteina (g)2,0
Kripë (g)0,6
Kalçium (mg)80

* Ky produkt përmban sheqer qumështi natyral. Nuk përmban sheqer shtesë.

Kos, ujë, kripë. Një gotë (250 ml) llogaritet për 25% e dozës ditore të rekomanduar të kalçiumit.

Energji dhe Vlera Ushqyese

Energji dhe informacion mbi vlerat ushqyese 100 ml
Energji (Kcal/KJ)32 / 135
Yndyrna (g)1,8
Yndyrna të ngopura (g)1,2
Karbohidrate (g)2,0
Sheqer (g)2,0
Proteina (g)2,0
Kripë (g)0,6
Kalçium (mg)80

* Ky produkt përmban sheqer qumështi natyral. Nuk përmban sheqer shtesë.

Llojet e Tjera Të Ajranit