Sütaş Labaneh  200 g

Sütaş Labaneh 200 gr

Peshat e Produkteve


Sütaş Labaneh me shijen e tij të veçantë dhe strukturën e butë dhe kremoze i jep ditës një knaqësit të veçantë nga mëngjesi e deri në darkë. Mund ta lyeni bukën me të në mëngjes ose kur bëni meze ose mund të shtohet në shumë receta duke filluar nga torta e deri te mezet, në gjella të ndryshme si supa e deri te pastat. Paktimi i tij i mirë dhe me stil mundëson ruajtjen e freskisë së tij.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)198 / 819
Yndyrë qumështi (g)18
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)11,7
Karbohidrate (g)4,5
Prej ti cilët sheqera (g) 4,5
Proteina (g)4,5
Natrium (g)0,7
Kalcium (mg)280

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)198 / 819
Yndyrë qumështi (g)18
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)11,7
Karbohidrate (g)4,5
Prej ti cilët sheqera (g) 4,5
Proteina (g)4,5
Natrium (g)0,7
Kalcium (mg)280

Llojet Tona Tjera Të Djathit