Sütaş Djath për Pite - Pica  2 kg

Sütaş Djath për Pite - Pica 2 kg

Peshat e Produkteve


Djathi Sütaş për pite pica rrit shijen e picave. Plotëson pritshmërinë e cilësisë dhe shijes me aftësinë e tij ideale të shtrirjes dhe performancën e mbajtjes së materialit, karamelizim pa djegie. Falë formës së tij dhe recetës së veçantë, lehtë mund të rendet dhe të përdoret

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera energjetike (Kcal/KJ)290 / 1205
Yndyrë qumështi (g)22
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)14
Karbohidrate (g)1
Prej ti cilët sheqera (g)1
Proteina (g)22
Natrium (g)1,4
Kalcium (mg)700

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera energjetike (Kcal/KJ)290 / 1205
Yndyrë qumështi (g)22
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)14
Karbohidrate (g)1
Prej ti cilët sheqera (g)1
Proteina (g)22
Natrium (g)1,4
Kalcium (mg)700

Llojet Tona Tjera Të Djathit