Sütaş Djathë i Bardhë  500 g

Sütaş Djathë i Bardhë 500 gr

Peshat e Produkteve


Djathi i bardhë Sütaş ofron një fillim të mbarë të ditës me shijen e tij të shkëlqyer dhe vlerën e tij të pasur ushqyese, të cilat e bëjnë të pandashme nga tryeza e mëngjesit. Është i pasur me kalcium, proteina, minerale dhe vitamina të cilat trupi jonë i kërkon çdo ditë dhe është një zgjidhje e shëndetshme dhe e pasur për secilin në familje. Me ndihmën e shëllirës në pako, djathi i bardhë Sütaş ruan shijen e tij freskët gjatë periudhës së konsumit. Falë strukturës së tij ideale, shumë lehtë mund të nxirret nga pakoha dhe të servohet.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)213 / 884
Yndyrë qumështi (g)17
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)11,1
Karbohidrate (g)3
Prej ti cilët sheqera (g) 3
Proteina (g)12
Natrium (g)1,7
Kalcium (mg)340

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)213 / 884
Yndyrë qumështi (g)17
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)11,1
Karbohidrate (g)3
Prej ti cilët sheqera (g) 3
Proteina (g)12
Natrium (g)1,7
Kalcium (mg)340

Llojet Tona Tjera Të Djathit