Sütaş Kaçkavalli  400 g

Sütaş Kaçkavalli 400 gr

Peshat e Produkteve


Kaçkavalli Sütaş është produkt perefekt shoqërues për adhuruesit e djathit për mëngjes, për meze, për sanduiça ose për tosta, të cilat poashtu pasurojnë recetat me pjesë përbërëse ushqimore. Janë të pasura me proteina, kalcium dhe fosfor të cilat nevojiten për një jetë të shëndetshme.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)325 / 1350
Proteina (g)24
Karbohidrate (g)1
Prej ti cilët sheqera (g) 1
Yndyrë qumështi (g)25
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)16,3
Kalcium (mg)700
Natrium (mg)560

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)325 / 1350
Proteina (g)24
Karbohidrate (g)1
Prej ti cilët sheqera (g) 1
Yndyrë qumështi (g)25
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)16,3
Kalcium (mg)700
Natrium (mg)560

Llojet Tona Tjera Të Djathit