Sütaş Kos 1000 g

Sütaş Kos 1000 gr

Peshat e Produkteve


Kosi Sütaş, është kos i vërtetë sepse ka një shije të pa-rezistueshme, falë përbërjes së tij intense dhe përqindjes së pasur të yndyrës së qumështit (4%). Kosi i vërtetë Sütaş është 100% natyral dhe prodhohet nga qumështi i freskët maqedonas. Ai prodhohet në kushte higjienike me teknologji të avancuar pa ndërhyrje njerëzore dhe shpërndahet i freskët tek konsumatorët, çdo ditë. Kosi i vërtetë Sütaş është shumë i ushqyeshëm dhe përfshin sasi të pasura të tharmit të kosit (bakter i dobishëm). Duke qenë një burim shumë i pasur kalciumi, 100 g nga Kosi i vërtetë Sütaş plotëson 19% të nevojave tuaja ditore për kalcium.
Sutas Kos,
Cilësi Premium, Shije e Vërtetë!

Përbërësit

Qumësht lope i pasterizuar dhe homogjenizuar, qumësht pluhur i skremuar, kulturat e jogurtit.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Energjia dhe vlerat mesatare ushqyese në 100 g
Energji (Kcal/KJ)72 / 301
Yndyrë qumështi (g)4,0
Yndyrëra të ngopura (g)2,8
Karbohidrate (g)5,0
Sheqer (g)*5,0
Proteina (g)4,0
Kripë (g)0,1

Qumësht lope i pasterizuar dhe homogjenizuar, qumësht pluhur i skremuar, kulturat e jogurtit.

Energji dhe Vlera Ushqyese

Energjia dhe vlerat mesatare ushqyese në 100 g
Energji (Kcal/KJ)72 / 301
Yndyrë qumështi (g)4,0
Yndyrëra të ngopura (g)2,8
Karbohidrate (g)5,0
Sheqer (g)*5,0
Proteina (g)4,0
Kripë (g)0,1