Sütaş Dhathi për Burgerë  1000 g

Sütaş Dhathi për Burgerë 1000 gr

Peshat e Produkteve


Sütaş ju prezanton djathin për burgerë, një kombinim i përkryer i burgerëve dhe gjellave me mish.

Djathi Sütaş për burgerë rrit shijen e burgerit dhe të gjellave me mish me teksturën e tij të butë pa shkrirje dhe është shumë praktik me pjesët të cilët ndahen lehtë.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)338 / 1402
Yndyrë qumështi (g)28
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)18,2
Karbohidrate (g)1,5
Prej ti cilët sheqera (g)* 1,5
Proteina (g)20
Natrium (g)2,0
Kalcium (mg)540

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)338 / 1402
Yndyrë qumështi (g)28
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)18,2
Karbohidrate (g)1,5
Prej ti cilët sheqera (g)* 1,5
Proteina (g)20
Natrium (g)2,0
Kalcium (mg)540

Llojet Tona Tjera Të Djathit