КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Na Kontaktoni

Shërbimi Klientit Sütaş

Komunikimet E Korporatës Sütaş

Adresa Dhe Telefoni

QENDRA E GRUPIT SÜTAŞ

Dudullu Organized Industry
Rruga Nr. 21, 34776 Umranie
STAMBOLL-TURQI

0 216 572 30 50 (pbx)

0 216 576 50 00

AKTIVITETET BUJËQOSRE DHE TË BAGËTIVE (TARFAŞ A.Ş.)

Lagja Ulubat Karaçabej
BURSË-TURQI

0 216 576 50 00 (pbx)

0 224 688 52 78 (pbx)

OBJEKTET E INTEGRUARA SÜTAŞ KARACABEJ

Lagja Ulubat Karaçabej
BURSË-TURQI

0 216 576 50 00 (pbx)

0 224 688 52 78 (pbx)

INFORMACIONI I KOMUNIKIMIT I OOBJEKTET EURO DIARY SHKUP

Rr. 34 Nr. 13, 1041 Ilinden
SHKUP- MAQEDONI

00389 22 531 000 (pbx)

AKTIVITETET E ENERGJISË DHE TË MJEDISIT (ENFAŞ A.Ş.)

Lagja Ulubat Karaçabej
BURSË-TURQI

0 216 576 50 00 (pbx)

0 224 688 52 78 (pbx)

OBJEKTET E INTEGRUARA TË SÜTAŞ AKSARJ

Aksarj OSB, Bulevardi Ataturk, Nr. 10 Qendër
AKSARAJ-TURQI

0 382 266 20 01 (pbx)

OBJEKTET E INTEGRUARA SÜTAŞ TİRE

Lagja Ibni Melek TOSBI, Rr 2, Nr. 12/A Tire
IZMIR-TURQI

0 232 216 27 00 (pbx)

Aplikime

Opinione Dhe Sugjerime

Opinione Dhe Sugjerime

Ndani mendimet tuaja me ne duke plotësuar formularin tonë për komente dhe sugjerime.

JEPNI MENDIME DHE SUGJERIME
Llogaritë Tona Në Mediat Sociale

Llogaritë Tona Në Mediat Sociale

Lidhje me profilet tona në Facebook | Youtube | Instagram

ABONOHU