Sütaş Djathë për Tostë  350 g

Sütaş Djathë për Tostë 350 gr

Peshat e Produkteve


Sütaş ju prezanton djathin e prerë për tostë për të përgatitur tosta. Djathi i prerë Sütaş për tosta shkrihet lehtë dhe shton shijen e tostave, përforcon kënsqësin që mund të ketë tosti me aftësinë e tij të shtrirjes ose zgjatjes. Është shumë praktike me prerjet të cilat ndahen shumë lehtë dhe me pakon e cila hapet lehtë.

Të Dhëna Mbi Vlerat e Energjisë Dhe Ato Ushqyese

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)1350 / 325
Yndyrë qumështi (g)25
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)16,3
Karbohidrate (g)1
Prej ti cilët sheqera (g) 1
Proteina (g)24
Natrium (g)1,6
Kalcium (mg)700

Energji dhe Vlera Ushqyese

Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
Vlera energjetike (Kcal/KJ)1350 / 325
Yndyrë qumështi (g)25
Prej ti cilës yndyra e ngopur (g)16,3
Karbohidrate (g)1
Prej ti cilët sheqera (g) 1
Proteina (g)24
Natrium (g)1,6
Kalcium (mg)700

Llojet Tona Tjera Të Djathit