КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Na Kontaktoni

Informacioni i Kontaktit

Shërbimi Klientit Sütaş

Komunikimet E Korporatës Sütaş

Adresa Dhe Telefoni

QENDRA E GRUPİT SÜTAŞ

Dudullu Organized Industry 1.
Rruga Nr. 21, 34776 Umranie
STAMBOLL/TURQI

 

+90 216 572 30 50(pbx)

0 216 572 03 64

AKTIVITETET BUJËQOSRE DHE TË BAGËTIVE (TARFAŞ A.Ş.)

Lagja Ulubat Karaçabej Karacabey
BURSË-TURQI

0 224 688 51 51 (pbx)

:0 224 688 52 78

OBJEKTET E INTEGRUARA SÜTAŞ KARAÇABEJ

Lagja Ulubat 16700 Karaçabej
BURSË-TURQI

0 224 688 51 01 (pbx)

0 224 688 52 84

OOBJEKTET EURO DIARY SHKUP

STR. 34 No.13, 1041 Ilinden
SHKUP- MAQEDONI

00389 22 531 000 (pbx)

00389 22 555 400

AKTIVITETET E ENERGJISË DHE TË MJEDISIT (ENFAŞ A.Ş.)

Lagja Ulubat Karaçabej
BURSË-TURQI

0 224 688 51 01 (pbx)

0 224 688 52 84

OBJEKTET E INTEGRUARA TË SÜTAŞ AKSARAJ

Aksarj OSB, Bulevardi Ataturk, Nr. 10 Qendër
AKSARAJ-TURQI

0 382 266 20 01 (pbx)

0 382 266 23 84

OBJEKTET E INTEGRUARA SÜTAŞ TİRE

Lagja Ibni Melek TOSBI, Rr 2, Nr. 12/A Tire
İZMİR - TURQI

0 232 216 27 00 (pbx)

0 232 216 27 84